Inscriere nou.jpg
Wellness7
Wellness7

press to zoom
Wellness16
Wellness16

press to zoom
Wellness1
Wellness1

press to zoom
Wellness7
Wellness7

press to zoom
1/17
Katalog 9 klein.jpg

Wellness

                 Am descoperit DIETA ,daca i putem spune așa... în care mănânci ce gătesti in casa zi de zi , ce găsești în frigider♥️🙏

          Mai bine de 2 ani de zile , am schimbat programul de masă în casa . De fapt, de 2 ani mănânc la ore fixe:

-7:00, 10:00, 13:00, 16:00 și 19:00. Mănânc ORICE. Absolut orice am în frigider :),. Așa am reușit să mi aduc pe drumul cel bun pe cei doi copilași ai mei.....care începuseră și ei să ia proporții,deși vârsta lor este una fragedă!🙏💪💪

        Cu toate ca am aceste mese , mese bine stabilite ,este adevarat ca totusi am pus kg in plus ..... la burtica,aripioare , maini si fata.....mai pe scurt peste tot...se vedea...aveam 3 randuri de colacei  . Am inceput sa folosesc MRP ul Wellness by Oriflame, eu si inca cateva zeci de femei ....iar rezultatele nu au intaziat sa apara!
                    Sa revenim totusi la frigiderul meu......in care  NU se găsesc numai produse sănătoase. Ce i drept... nu mănânc de obicei mezeluri, pateuri, brânză topită. Smântâna și făina albă nu sunt alimente de bază în alimentația mea iar un kilogram de zahăr îmi ajunge și 3 luni. Îl folosesc doar în cafea și trebuie să fie BRUN. Pâinea obligatoriu neagră,pe care am inceput de vreo luna de zile sa o fac chiar eu in casa,exact cum îmi place mie😁(cu semințe), dar....in cele mai multe cazuri ,am renunțat la pâine( ceva ce mie mi se părea imposibil de făcut, nu concepeam asta)
             Apropo mai găsești în frigider la mine.....o înghețată 😁, o ciocolata, budinca, iaurtel cu cereale,de-asta spun că Nu numai ,alimente 100% sănătoase!😅Și da până la urmă și la coada ....n am omorât pe nimeni să mă pedepsesc la fiecare dumicat pe care mănânc și să mă simt vinovata,asta i viața și trebuie să te bucuri din plin de ea!
                          Dacă scopul meu ar fi să slăbesc rapid, aș elimina și alimentele de care știu clar că au multe calorii. Dar nu asta vreau. Vreau să fiu fericită. Să mănânc ceea ce îmi place și să nu mă simt vinovată pentru ceea ce mănânc. Să mă îmbrac așa cum îmi place și să nu îmi vină să mă urc pe pereți atunci când trebuie să merg la o întâlnire și stau minute întregi în fața șifonierului.

                        Alaturi de Wellnes by Oriflame si alte zeci de femei din comunitatea noastra  , Eu sunt pe drumul bun. Sunt SIGURA DE ASTA💪. Vei gasi  pe site , fotografii cu unele din fetele care au folosesc acest inlocuitor de masa si rezultatele lor !

         Dacă ți se pare interesant și ți ai dori sa urmezi calea asta ,fa ți un cont mai jos și îți voi da toate detaliile, pentru Acest STIL DE VIATA SĂNĂTOS!

1654359635423.jpg